VIND ONS

Oudercommissie Opening

Over ons De Vlinderboom

Opening

Kinderdagverblijf de Vlinderboom biedt opvang in een vertrouwde en veilige omgeving voor kinderen in de leeftijd van 10 weken totdat ze naar de basisschool gaan.

De Vlinderboom is open op elke werkdag van 7.30u tot 18.00u en is alleen gesloten op nationale feestdagen, een studiedag en de vrijdag na Hemelvaart.

De opvang is zo veel mogelijk gebaseerd op hele dagen maar er bestaat een mogelijkheid om in overleg daarnaast ook een of meer losse dagdelen in te kopen. Dit hangt af van de mogelijkheden binnen de samenstelling van de groepen. De tijden voor deze dagdelen zijn:

ochtend 7.30u tot 13.00u
middag 12.30u tot 18.00u

Evt uitbreiding van de openingsuren en gerelateerde tarieven kunnen in de toekomst onderwerp zijn van het overleg met de oudercommissie.

Incidentele opvang voor een extra dagdeel of een hele dag is eventueel mogelijk mits tijdig overleg hierover plaats vindt met de locatiemanager.

Flexibele dagopvang is nog niet voorzien. Als deze in overleg met de oudercommissie in de toekomst wel wordt gevoerd dan zal in ieder geval een ander (hoger) tarief gelden, gebaseerd op uren of op dagdelen.

Verlengde opvang (aansluitend op openingsuren) is bespreekbaar. U betaalt dan een extra bedrag per keer dat u hier gebruik van maakt.

Vakanties
Ouders/verzorgers worden vriendelijk verzocht om afwezigheid van kinderen in de vakanties twee maanden van tevoren op te geven in verband met aanpassingen van de planning.

Download

Aanmeldingsformulier Kinderdagopvang

Aanmeldingsformulier Peuterochtend

Rapport GGD inspectie

Pedagogisch Beleidsplan

Alle downloads in een overzicht

Navigatie

Over ons

Opening

Oudercommissie

Vacature

Contact

Contact

Kinderdagverblijf De Vlinderboom
Herstallenstraat 4
5051 TE Goirle
Tel: 013-5300436

info@kdvdevlinderboom.nl

www.kdvdevlinderboom.nl

Informatie


Neem voor meer informatie contact op met

Bas Breidenbach.
(directeur),

of bel met 013-5300436


design maxPK 2021; Foto's M de Jong. Privacy: deze website heeft geen cookies.